ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθάρισε την υπόθεση παραμονή και επίσημα, παράταση για Πάφο

Καθάρισε την υπόθεση παραμονή και επίσημα, παράταση για Πάφο

Στο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πάφο και Νέα Σαλαμίνα με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πάφο να έχει περισσότερη διάθεση να πιέσει και να σκοράρει. Με τον Μπεριγκό να είναι ιδιαίτερα κινητικός και τον Μπρουλς να τον ψάχνει η Πάφος γινόταν επικίνδυνη και στο 10ο λεπτό ο Γάλλος φορ της Παφιακής ομάδας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Δύο λεπτά μετά (στο 12′) ο Μπεριγκό άγγιξε το δεύτερο προσωπικό του γκολ όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κίρεφ.

Ανέβασε στροφές στη συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα και στο 19′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελουντού, ο οποίος προ κενής εστίας δεν έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 30ο λεπτό είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την Πάφο, αφού ο αμυντικός της ομάδας, Ντομίνγκεζ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Στο 45+1′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία με Ελουντού και Καρλάο όμως ο Κωστή στην ίδια φάση με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όμως δεν ήταν ίδιος ο ρυθμός όπως με το πρώτο. Η Νέα Σαλαμίνα έδειχνε να πατά καλύτερα όμως οι μεγάλες φάσεις έλειπαν μπροστά από τις δύο εστίες.

Με αυτά και με αυτά δεν είχαμε κάτι αξιόλογο στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε στο 89′ όπου οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και γύρισαν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κωστή έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε από τον Κόπριβετς και ο Καρλάο από κοντά έκανε το 1-2.

Η Νέα Σαλαμίνα κλείδωσε και μαθηματικά την υπόθεση παραμονής στην Α’ Κατηγορία ενώ η Πάφος πήρε μια μικρή παράταση για να εξασφαλίσει και μαθηματικά θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top