ΕΛΛΑΔΑ

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για περιστατικό στο οποίο Τούρκοι να έχουν κατεβάσει ελληνική σημαία σε βραχονησίδα, λένε πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, με τις οποίες επικοινώνησε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας, σημειώνουν ότι δεν καταλαβαίνουν σε ποιο περιστατικό αναφέρεται ο κ. Γιλντρίμ καθώς και ότι δεν γνωρίζουν αν είναι πραγματική η φωτογραφία που δημοσιεύουν τουρκικά ΜΜΕ και στα οποία απεικονίζονται τρεις νεαροί να ανεβάζουν μια ελληνική σημαία σε μια βραχονησίδα.

Σύμφωνα με το NTV, την Παρασκευή (13/4) Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία από το νησί Ανθρωποφάγος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μια ομάδα Ελλήνων είχε ανέβει στη βραχονησίδα Ανθρωποφάγος και τοποθέτησε την ελληνική σημαία. Μετά από αυτό την Παρασκευή Τούρκοι κομάντος των SAT ανέβηκαν στο νησί και την κατέβασαν.

Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι «αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε», δίνοντας την πληροφορία ότι τη σημαία κατέβασαν Τούρκοι κομάντος, και όχι η Ακτοφυλακή της Τουρκίας όπως είχε πει ο Γιλιντιρίμ.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε και για τη Συνθήκη της Λωζάννης, λέγοντας ότι «σε πολλά νησιά δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία», ενώ δήλωσε ότι «χωρίς να υπάρχει ένταση, μπορεί να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Μάλιστα, μίλησε εκ νέου για τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να χαλάσουμε τη σχέση μας λόγω αυτού του ανθρώπου», ενώ έφτασε στο σημείο να πει ότι το ελληνικό σκάφος πήγε να εμβολίσει την τουρκική ακταιωρό στο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγο καιρό στα Ίμια!

Στο μεταξύ, τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφία της στιγμής που Έλληνες υψώνουν τη σημαία στη βραχονησίδα, χωρίς να επιβεβαιώνεται αν είναι γνήσια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top