LIFESTYLE

Δείτε ποιους θα έχει μαζί της η Φουρέιρα στην Στοκχόλμη - VIDEO

Δείτε ποιους θα έχει μαζί της η Φουρέιρα στην Στοκχόλμη - VIDEO

Μεγάλος ντόρος έγινε για τα φωνητικά της Φουρέιρα και η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision μας τους παρουσίασε. 

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν ταξιδέψει για τη Σουηδία, όπου θα ξεκινήσει τις πρόβες της για το «Fuego» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αποκάλυψε πώς θα εμφανιστεί επί σκηνής.

Όπως είπε: «Η εμφάνιση στη σκηνή θα είναι τελείως διαφορετική από το βίντεο κλιπ, θα είναι πολύ χορευτική. Θα είμαστε 6 άτομα στη σκηνή και ένα άτομο στα φωνητικά και δύο κορίτσια ακόμα που θα κάνουν φωνητικά. Δεν έχει ακροβατικά, θα δείτε τη Φουρέιρα που αγαπάτε. Θα χορέψω, θα τραγουδήσω, θα τα «σπάσω»! Τίποτα τρελό. Ο Βρεττός Βρεττάκος θα με ντύσει και είμαστε στις ετοιμασίες. Δεν θα είναι κορμάκι, ούτε ωραίο φόρεμα. Σύντομα το Fuego θα βγει και σε άλλες γλώσσες…»!

Η Ελένη Φουρέιρα στον λογαριασμό της στο instagram μας παρουσίασε την ομάδα της, αλλά και τα άτομα που θα βρίσκονται στα φωνητικά στην Λισαβόνα: 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top