LIFESTYLE

Πάει για All Stars Survivor o Πρίαμος

Πάει για All Stars Survivor o Πρίαμος

Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ο ‘Τρελός Κύπριος’ και φιναλίστ του περσινού Survivor, ενώ έχει ενώπιον του νέα πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Μάριος Πρίαμος, την Πέμπτη (19/4) πετά για Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί σε γνώριμα λημέρια.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα απολαύσουμε τον ‘Τρελό Κύπριο’ για ακόμη μια φορά στο τραγούδι, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχει πρόταση στο τραπέζι για ένα ‘All Stars Survivor’.

Δηλαδή, ένα παιχνίδι όπου θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού, χωρίς να διαρρέει μέχρι στιγμής όμως εάν πρόκειται μόνο για παίκτες του ελληνικού Survivor, αλλά ούτε και το πότε

Το πότε ακριβώς θα δούμε τον Μάριο Πρίαμο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, παραμένει άγνωστο.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top