LIFESTYLE

Στα δυο η οικογένεια του Ψάλτη - Κάνουν και χωριστά μνημόσυνα

Στα δυο η οικογένεια του Ψάλτη - Κάνουν και χωριστά μνημόσυνα

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του ηθοποιού, η σύζυγός του δεν ήταν παρούσα γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς...

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η οικογένειά του εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο. Απόδειξη; Η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται σύμφωνα με όσα γράφει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην Espresso, να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top