ΚΟΣΜΟΣ

Τον κατηγόρησε για βιασμό και του κατέστρεψε τη ζωή

Τον κατηγόρησε για βιασμό και του κατέστρεψε τη ζωή

Ένας άντρας άνοιξε πρόσφατα την καρδιά του για να μιλήσει για όσα του συμβαίνουν από κείνη τη στιγμή που κατηγορήθηκε για βιασμό.

Για το πώς ζει σε «συνεχή φόβο» δηλαδή και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, παρά το γεγονός ότι όχι μόνο δεν καταδικάστηκε ποτέ, αλλά και το φερόμενο ως θύμα απέσυρε τελικά τις κατηγορίες.

Αυτά λέει ο 24χρονος Curtis Gibbins από το Σουόνσι της Ουαλίας στην εφημερίδα «Wales Online», για το πώς καταστράφηκε εντελώς η ζωή του από κείνη τη μέρα που δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα που τον ενημέρωνε ότι κάποια τον είχε κατηγορήσει για βιασμό.

Παρά το γεγονός ότι δεν συνελήφθη ποτέ ούτε έφτασε η υπόθεσή του στο δικαστήριο, λέει πως έχασε φίλους και γνωστούς, μένοντας μόνο και με το στίγμα του βιαστή. «Τον Φεβρουάριο αυτού του χρόνου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία όπου μου είπαν ότι κάποια έλεγε πως την είχα βιάσει … Κάτι που με τρόμαξε πολύ. Όλα αυτά που συνέβαιναν στο κεφάλι μου περιστρέφονταν γύρω από το γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο».

Και παρά το γεγονός ότι η κοπέλα απέσυρε τις κατηγορίες, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει όχι μόνο γιατί του το έκανε αυτό, αλλά και το πόσο εύκολα τον κατηγόρησε ο κόσμος, ο δικός του περίγυρος, για το γεγονός: «Έχω ακόμα αυτό το βάρος πως οι άνθρωποι πιστεύουν πως το έχω κάνει. Με κατηγόρησαν για κάτι τόσο αποτρόπαιο και φρικτό, μου άλλαξε τη ζωή. Έχασα πολλούς φίλους, ακόμα και τον καλύτερό μου φίλο. Έχασα τόσους πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου εξαιτίας αυτού … Υποφέρω από κατάθλιψη και άγχος, με έφτασε στα όριά μου, αισθάνομαι αυτοκτονικός. Δεν λέω πως είμαι τέλειος, αλλά είμαι καλός άνθρωπος και τα πάω καλά με πολλούς ανθρώπους».

Λέει όμως πως έχει δεχτεί και πάμπολλες απειλές κατά της ζωής του, γι’ αυτό και φοβάται να βγει από το σπίτι. Ακόμα και τη δουλειά του έχασε, πόσο μάλλον την αυτοεκτίμησή του. «Δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που απολάμβανα να κάνω, απομονώθηκα, αυτό δεν είναι υγιές»…

 

Από Newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top