ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ΑΠΙΘΑΝΗ ιστορία γύρω από την μεταγραφή – Έκλεισε σε Ελληνική ομάδα όμως κατέληξε στην Ανόρθωση

Μια ΑΠΙΘΑΝΗ ιστορία γύρω από την μεταγραφή – Έκλεισε σε Ελληνική ομάδα όμως κατέληξε στην Ανόρθωση

Ο παλαίμαχος αμυντικός Λάμπρος Λάμπρου εξιστόρησε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» μια απίστευτη ιστορία.

Αναλυτικά:

«Το 1998 ο Αγαθοκλέους, ο Χριστοδούλου πήγαν στην Ελλάδα. Είχα πρόταση από τον Ηρακλή. Πήγα εκεί και ήταν ο Θεοδωρίδης με τον Μπατάκη. Ήταν και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου εκεί και ήθελαν να συνεχίσω κοντά τους. Συμφωνήσαμε με τον κύριο Θεοδωρίδη. Μου μετέφεραν ότι είχαν αγάπη για τους Κύπριους και πείστηκα. Υπέγραψα τα σχετικά έντυπα. Μου έδωσαν και τα συμβόλαια και πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου. Μου είπε να υπογράψω. Άκουσα την Μάνα μου πίσω να λέει «θα στείλεις το μωρό στο εξωτερικό;». Είπα στον κύριο Μπατάκη να πάρω το συμβόλαιο και να το στείλω από την Κύπρο. Την επόμενη το πρωί ο Κίκης Φιλίππου ήταν σπίτι μου. Μου είπε να πάμε στα γραφεία της Ανόρθωσης να υπογράψω. Συμφώνησα την ίδια μέρα στην Ανόρθωση. Είχα 21 συμμετοχές, πήραμε το πρωτάθλημα, πήγαμε τελικό Κυπέλλου, παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωταθλητριών».

«Ήταν περισσότερα τα χρήματα που μου έδιναν από τον Ηρακλή. Πραγματικά μου έδειξαν από τον Ηρακλή πόσο με θέλουνε. Μου έβγαλαν το συμβόλαιο του Μιχάλη και μου είπαν ότι γράφει εδώ το αντιγράφουμε. Πήγα με πιο λίγα χρήματα στην Ανόρθωση. Η συμφωνία μεταξύ Εθνικού-Ανόρθωσης ήταν 340 χιλιάδες λίρες. Μετά τον πρώτο χρόνο με κάλεσε ο Κίκης Κωνσταντίνου και μου είπε ότι ήθελε να μείνω αλλά δεν μπορούσε να δώσει τις 280. Όταν το είπα στον Κίκη Φιλίππου κατάφερε και με έπεισε να επιστρέψω στον Εθνικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top