ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φωτιά στις εξέδρες: Η καλλονή που λατρεύει το ποδόσφαιρο (pics)

Φωτιά στις εξέδρες: Η καλλονή που λατρεύει το ποδόσφαιρο (pics)

Η Silvia Caruso (Σίλβια Καρούσο) είναι η πιο «καυτή» οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάτσιο, που απογοήτευσε όμως τους φίλους της στο ντέρμπι με τη Ρόμα και τα προημιτελικά του Europa League. H Σίλβια Καρούσο όμως δεν απογοητεύει κανέναν όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Silvia Caruso είναι 21 ετών, (γεννήθηκε στην Ιταλία στις 16 Φεβρουαρίου 1997) και είναι μια μελαχρινή Ιταλίδα μοντέλο με πολύ δυναμική προσωπικότητα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Έγινε ακόμα πιο γνωστή μετά την συνεργασία της με το πρακτορείο μοντέλων «MAVRIN Models Management».

Αφορμή για να αρχίσει την σταδιοδρομία της ως μοντέλο αποτέλεσε το γεγονός ότι η Silvia ανέβαζε πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες της στο Instagram και όλοι μπορούσαν να την θαυμάσουν.

Πηγή: www.pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top