ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας στο Κύπελλο U-19 – Τι έγινε

Δραματική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας στο Κύπελλο U-19 – Τι έγινε

Σε ένα δραματικό αγώνα όπως εξελίχθηκε στον ημιτελικό ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια U19, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό κυπέλλου…

Για να έχουμε νικητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να οδηγηθούμε στην παράταση εκεί όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να κερδίσουν την «αιώνια» αντίπαλο τους με 2-0 και είναι έτοιμοι να παίξουν για την βαρύτιμη κούπα.

Για την ιστορία του αγώνα στο 105ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Χαραλάμπους και ο Οκκαρίδης στο 113ο λεπτό ήρθε για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα χαρίζοντας στην ομάδα του την μεγάλη και παράλληλα σπουδαία πρόκριση.

Δείτε και την ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ στα Social Media:

 

Η ενημέρωση των «πρασίνων» για τον ημιτελικό

Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον ΑΠΟΕΛ, με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της ημιτελική φάση κυπέλλου U19 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα γκολ που έκριναν το εισιτήριο για τον τελικό πέτυχαν οι Χαραλάμπους και Οκκαρίδης στην παράταση.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 9΄, όταν το πλασέ του Γ. Κακουλλή έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ακολούθησε δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ στο 12΄, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το «τριφύλλι» απώλεσε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με κοντινό σουτ του Κατσαντώνη στο 17΄, κεφαλιά του Χριστοφόρου στο 23΄ και πλασέ από ευνοϊκή θέση του Κατσαντώνη στο 44΄. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 40΄.

Με καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Χριστοφόρου να κάνει το σουτ εκτός περιοχής που έφυγε ψηλά έξω. Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Τζιωνή πέρασε έξω, στο 80′ ο Αντωνίου έκανε σπουδαία απόκρουση σώζοντας την εστία των «πρασίνων», ενώ στο 90΄ ο Χριστοφόρου επιχείρησε άστοχο σουτ.

Κοντά στο γκολ έφτασε ο ΑΠΟΕΛ με το ξεκίνημα της παράτασης, ωστόσο ο Αντωνίου στο 94΄ απέκρουσε κοντινή κεφαλιά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν στο 0-1 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, με κοντινή προβολή του Κωνσταντίνου Χαραλάμπους. Νέα σπουδαία απόκρουση είχε ο Αντωνίου στο 110΄, στο επόμενο λεπτό ο Χριστοδούλου πλάσαρε σε τετ-α-τετ όμως η μπάλα έφυγε έξω, για να γίνει το 2-0 σε αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ στο 114΄, από τον Οκκαρίδη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντωνίου, Μαυροφτής (105΄ Ορφανίδης), Κώστα, Γαβριήλ, Ιακώβου, Ποντικός (90΄ Α. Κακουλλής), Τζιωνής, Παναγή, Κακουλλής (71΄ Χριστοδούλου), Χριστοφόρου, Κατσαντώνης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top