ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Θρήνος από οικείο πρόσωπο έξω απ’ το σπίτι – Η μεταφορά των θανόντων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Θρήνος από οικείο πρόσωπο έξω απ’ το σπίτι – Η μεταφορά των θανόντων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθησαν έξω από την οικία του ζεύγους που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) .

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Οικεία πρόσωπα των δύο άτυχων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους στον Στρόβολο, έσπευσαν στην σκηνή σε κατάσταση σοκ.

Μαυροφορημένη γυναίκα που συνοδευόταν από νεαρό άντρα, έφτασε στο σημείο και με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια έδωσε και κατάθεση στους ανακριτές. Να σημειωθεί ότι η σχέση της εν λόγω γυναίκας με το ζεύγος, δεν είναι γνωστή, πάντως πρόκειται για οικείο πρόσωπο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προέκυψαν, στο σπίτι που δολοφονήθηκαν ο 60χρονος άντρας και η 59χρονη σύζυγός του, δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ τα δύο πρόσωπα, βρέθηκαν σε λίμνη αίματος στο κρεβάτι τους.

Να αναφέρουμε πως, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ζεύγος καθηγητών, τελικά η 59χρονη εργαζόταν ως τραπεζική υπάλληλος και μόνο ο 60χρονος ήταν καθηγητής.

Μετά από την αυτοψία που διενήργησε εντός της οικίας, στις σορούς του άτυχου ζεύγους η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, τα άψυχα σώματα του 60χρονου και της 59χρονης μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου πρόκειται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top