ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Κίνδυνος για πολίτες από κλοπές στους δρόμους

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Κίνδυνος για πολίτες από κλοπές στους δρόμους

Ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα για βοήθεια, του Δήμου Στροβόλου, όσον αφορά τις κλοπές σχαρών ομβρίων τους τελευταίους μήνες, που καλούσε τους πολίτες συνεργασία, αφού η παρατηρητικότητα πολίτη, οδήγησε στον εντοπισμό και σύλληψη υπόπτου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, γράφει ότι οι κλοπές σχαρών ομβρίων τους τελευταίους μήνες, που πιθανό στη συνέχεια πωλούνται ως παλιοσίδερα, έχουν καταντήσει μάστιγα.

Μόνο τις τελευταίες μέρες κλάπηκαν σχάρες αξίας 2.500 ευρώ, με την οικονομική πτυχή του θέματος να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού δημιουργείτε ζήτημα ασφάλειας.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, με την αφαίρεση των σχαρών δημιουργείτε τρύπα στο οδόστρωμα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό πεζών ή και ζημιές σε οχήματα, με το μέγεθος του οδηγού δικτύου του Δήμου, να καθιστά αδύνατο τον έγκαιρο εντοπισμό των επικίνδυνων σημείων.

Έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες σύμφωνα με τον “Φ”, το Δημαρχείο κάλεσε τους πολίτες να είναι παρατηρητικοί και να συνδράμουν όπως μπορούν, κάτι που έπιασε τόπο αφού ένας εκ των 6.000 παρατηρητών της γειτονίας, γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας (16/4) προς Τρίτη (17/4), πρόσεξε ύποπτο όχημα να κινείτε σε δρόμο.

Ο πολίτης, χωρίς να παρέμβει για να τον σταματήσει, κάτι που όπως τονίζει το δημοσίευμα ίσως να ήταν επικίνδυνο, κατέγραψε τους αριθμούς κυκλοφορίας και την επομένη επικοινώνησε με την Δήμο Στροβόλου, που με τη σειρά του ήρθε σε επαφή με την Αστυνομία.

Τέλος, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στον “Φ”, δήλωσε χαρούμενος για το ενδιαφέρον των πολιτών, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι με μια σύλληψη δεν λύεται το πρόβλημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top