ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο Ιδιάκεθ…

Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο Ιδιάκεθ…

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά τον ΑΠΟΕΛ αυτή την φορά όμως για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρνακας στο παιχνίδι κυπέλλου με τους «γαλαζοκίτρινους» παρουσιάστηκε διαβασμένη, παθιασμένη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κάτι το οποίο πήρε και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό.

Η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της Πάφου με 4-0 στον άλλο ημιτελικό άνοιξε πλέον διάπλατα τον δρόμο στην 4η ομάδα του πρωταθλήματος να πάει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα (Γιουρόπα Λιγκ) και όπως έχουν τα βαθμολογικά δεδομένα αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει «καπαρωμένη» την έξοδο της στην Ευρώπη ότι κι αν γινεί.

Η λογική πάντως για τον Κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ λέει ότι ο Βάσκος τεχνικός της Λαρνακιώτικης ομάδας όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη αναμένεται ότι θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Πάντως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε σε πόσες αλλαγές θα προχωρήσει ο τεχνικός της ΑΕΚ και ποιους ποδοσοφαιριστές θα προφυλάξει. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόουτς των «κιτρινοπρασίνων» το ίδιο έπραξε και με την Ανόρθωση αφού έδωσε ανάσες σε σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας.

Αν κρίνουμε πάντως από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού για τα ημιτελικά, φάνηκε ότι η διαχείριση υλικού που έκανε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο παιχνίδι πρωταθλήματος έδωσε άλλο αέρα και φρεσκάδα στην ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top