ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα κοιτάξουν και την… αναγέννηση της «Βασίλισσας»

Nα κοιτάξουν και την… αναγέννηση της «Βασίλισσας»

Πρώην παράγοντες και μέλη της ΑΕΛ, ήπιαν ομαδικά τον καφέ τους και συζήτησαν το τι μέλλει γενέσθαι στο σωματείο. Έγιναν διάφορες συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ότι κάποιοι λογαριάζουν να δραστηριοποιηθούν για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Υπάρχουν άλλες 40 μέρες μέχρι τη συνέλευση της 1ης Ιουνίου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να «σχηματιστεί» συνδυασμός. 

Αν κι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και προκύψει αλλαγή στη διοίκηση του σωματείου, αυτοί που θα εμπλακούν θα πρέπει να… κοιτάξουν και άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο. Πριν δυο μέρες η καλαθοσφαιρική ομάδα αντρών πανηγύρισε το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, εξασφαλίζοντας εισιτήριο ανόδου στην πρώτη κατηγορία. 

Τα χρόνια έχουν περάσει, η «Βασίλισσα» του κυπριακού μπάσκετ παραμένει εγκλωβισμένη από παλιές οικονομικές αμαρτίες (που έγιναν κατά την εποχή που σάρωνε σε Κύπρο και Ευρώπη). Απαιτείται ρύθμιση μερικών υποθέσεων οφειλών σε πρώην υπαλλήλους, για άρση του εμπάργκο, ούτως ώστε η ομάδα να μπορεί να εγγράψει ξένους καλαθοσφαιριστές. 

Καιρός είναι να κινητοποιηθούν ουσιαστικά κάποιοι, να «καθαρίσουν» αυτές τις υποθέσεις, για να εμφανίζεται ξανά η ομάδα στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας, εκεί που το επιτάσσει η πλουσιότατη ιστορία της. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top