ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση στα βασικά ερωτήματα για την εξιχνίαση του φόνου

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση στα βασικά ερωτήματα για την εξιχνίαση του φόνου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Θύματα των/του δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος, δύο μεσήλικες, οικογενειάρχες, αξιαγάπητοι και φιλήσυχοι άνθρωποι, όπως περιγράφονται από το στενό τους περιβάλλον.

Από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε ο φόνος του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε και αναμένει να απαντηθούν βασικά ερωτήματα στην υπόθεση, που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Από τα πιο κύρια ερωτήματα που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, είναι (1) η ακριβής ώρα που έγινε ο φόνος. Η απάντηση ενδέχεται να δοθεί είτε από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν εκείνη την στιγμή την σκηνή και την γύρω περιοχή, είτε από την ιατροδικαστική εξέταση, είτε από την κατάθεση του ενός και μοναδικού μάρτυρα του εγκλήματος… του 15χρονου γιου της οικογένειας.

Άλλο ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί, είναι (2) πόσοι τελικά ήταν οι δράστες; Επρόκειτο για έναν, για δύο ή για περισσότερους;

Επίσης, σημαντικό ερώτημα που αναζητά κι αυτό την απάντησή του, είναι (3) το φονικό όπλο (σ.σ. νύσσον και τέμνον όργανο) που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει ο φόνος. Επρόκειτο για κουζινομάχαιρο που ίσως ο δράστης ή οι δράστες το πήραν μέσα από το σπίτι; Ήταν κάποιου άλλου είδους αιχμηρό αντικείμενο;

Πάντως, η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη όλες τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν από τις έρευνες των Αρχών και αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάληξη της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top