ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλαν μεθυσμένο πιλότο με χειροπέδες από αεροπλάνο

Έβγαλαν μεθυσμένο πιλότο με χειροπέδες από αεροπλάνο

Τον μπελά του για τα καλά βρήκε ένας πιλότος της British Airways, όταν ήταν έτοιμος να πιλοτάρει πτήση με 300 επιβάτες, μεθυσμένος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror (20/4), το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου, σε ένα Boeing 777, στο αεροδρόμιο Gatwick στο Sussex της Αγγλίας, όταν ο 49χρονος πιλότος, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον για την British Airways, συνελήφθη μπροστά στους άφωνους επιβάτες , πριν την πτήση για Μαυρίκιο.

Τον πιλότο εντόπισαν ανήσυχοι επιστάτες που ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης, η ένδειξη ήταν 86mg αλκοόλης ανά 100ml στο αίμα του, αντί 20 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Πάντως, επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης που μίλησε στην Daily Mail, είπε ότι είδαν αστυνομικούς να ορμούν μέσα στο αεροπλάνο και να μπαίνουν κατευθείαν μέσα στο πιλοτήριο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την μαρτυρία του επιβάτη, αστυνομικός συνέλαβε και απομάκρινε τον πιλότο, ενώ αριθμός επιβατών παρακολουθούσαν με το στόμα ανοικτό και σκέφτονταν με τρόμο τι θα μπορούσε να γίνει.

Έτσι, σύμφωνα με την Mirror, αφού ο πιλότος οδηγήθηκε με χειροπέδες έξω από το αεροσκάφος, η πτήση καθυστέρησε περισσότερο από δύο ώρες.

Όσον αφορά το μέλλον του πιλότου, αυτός θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου σε δικαστήριο του Sussex, ενώ ταυτόχρονα η British Airways δια εκπροσώπου της δήλωσε ότι αντιμετωπίζουν το θέμα ως εξαιρετικά σοβαρό και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τις Αρχές.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top