ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πωλητήριο σε πέντε ξενοδοχεία λόγω χρεών

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πωλητήριο σε πέντε ξενοδοχεία λόγω χρεών

Ξενοδοχεία που βρίσκονται στην παραλία του Fig Tree και στο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά έβαλαν πωλητήριο για να γλιτώσουν τα χρέη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Φιλελεύθερος και της δημοσιογράφου Θεανώς Θεοπούλου ορισμένοι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων τα παραχωρούν στην Τράπεζα Κύπρου για να διαγράψουν τα χρέη τους.

Συγκεκριμένα ετοιμάζονται να βγουν προς πώληση πέντε ξενοδοχειακές μονάδες αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και το τέλος του 2017 υπήρχαν καταχωρημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου REMU (Διεύθυνση Διαχείρισης Ακινήτων) 9 ξενοδοχεία αξίας €78 εκατομμυρίων.

Τα νέα ξενοδοχεία που παραχωρήθηκαν για διαγραφή χρεών είναι: Το «Orestis Hotel» που βρίσκεται στη λεωφόρο Πρωταρά στο Κάβο Γκρέκο. Γειτνιάζει με το «Maistros Hotel» and «Maistrali Hotel Apartments». Διαθέτει 28 δωμάτια και η τιμή πώλησης είναι €4,5 εκατ.

Αναμένεται επίσης σύντομα να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του REMU: To «Iris Beach Hotel» που βρίσκεται 1,8 χιλιόμετρα από την παραλία του Κόννου και 5 χιλιόμετρα από την παραλία του Fig Tree και το Εθνικό Πάρκο του Κάβο Γκρέκο, και πέντε μόλις λεπτά από το κέντρο του Πρωταρά.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2002 και διαθέτει 72 δωμάτια. Το «Maistros Hotel Apartments», που βρίσκεται πολύ κοντά στο «Iris Hotel», διαθέτει στούντιο και διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα. Είναι διαρρυθμισμένο σε δύο κτήρια, ένα κεντρικό κτήριο με 63 δωμάτια και 44 bungalows. Η αξία του εκτιμάται €8,5 εκατ. με €9 εκατ.

Το «Maistrali Hotel Apartments» βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά, μπροστά στην παραλία του Fig Tree. Διαθέτει 83 δωμάτια και τα 18 μπανγκαλόου και χτίστηκε την περίοδο 1994-2001. Η αξία του εκτιμάται €8,5 εκατ. με €9 εκατ.

Τα «Danaides Bungalows« βρίσκονται νοτιοδυτικά του κέντρου του Πρωταρά και της παραλίας. Γειτνιάζουν με το «Maistrali Hotel apartments». Χτίστηκαν το 1998.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top