ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέτυχε (εν μέρει) τον σκοπό του ο Πρόδρομος

Πέτυχε (εν μέρει) τον σκοπό του ο Πρόδρομος

Άρχισε να βάζει (περισσότερη) πίεση εδώ και μια εβδομάδα ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Το θέμα της ταυτοποίησης απασχολεί πάρα πολύ τους προέδρους των μεγάλων ομάδων με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να τοποθετείται ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες μέρες.

Ξέρει ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ότι με τον κόσμο του στο γήπεδο μπορεί η ομάδα του να κτυπήσει πιο δυνατά την υπόθεση τίτλος. Άλλωστε οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ απέχουν και από τα εντός έδρας ματς ενώ αρκετός κόσμος των γαλαζοκιτρίνων τους έχει ακολουθήσει.

Η δήλωση του μετά τον αγώνα με την Ομόνοια άφησε και αιχμές απέναντι σε άλλες ομάδες (Δείτε ΕΔΩ) ενώ με επιστολή του (Δείτε ΕΔΩ) την Παρασκευή (20/4) κάλεσε ΑΕΚ και Απόλλωνα να πορευθούν μαζί και με Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση για να σταματήσει πριν το τέλος του πρωταθλήματος το μέτρο της ταυτοποίησης.

Δείτε επίσης: Ξέρει τι κάνει ο Πετρίδης – Ο Τίγρης και (κυρίως) ο Κίρζης τι θα πράξουν όμως…

Πίσω από όλα αυτά υπάρχει συγκεκριμένη λογική καθώς βλέπει ότι χρειάζεται άμεσα την στήριξη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί λοιπόν το μέτρο της ταυτοποίησης να μην έχει πέσει και ο Κούμας να παρουσιάζεται αμετακίνητος όμως όπως φαίνεται πέτυχε έναν άλλο σκοπό ο Πρόδρομος.

Να κινητοποιήσει την πλατιά μάζα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ενόψει των κρίσιμων και καθοριστικών αγώνων. Ήδη τα λιγοστά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (22/4) στην Αρένα έχουν κάνει φτερά ενώ παράλληλα ο κόσμος δείχνει ότι θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με ή χωρίς ταυτοποίηση. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους σχετικά με την ταυτοποίηση και είναι κάθετα αντίθετοι με το μέτρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top