LIFESTYLE

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποιο είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποιο είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι σωστά; Σωστά. Ο Γιώργος Παπακώστας λοιπόν, ο γνωστός σεφ της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα δε θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ωραίες γυναίκες.

 

Ο μάγειρας και επιχειρηματίας, ενώ μετρά λίγους μήνες από το χωρισμό του με την fashion blogger και ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, στάθηκε τυχερός και βρήκε το νέο έρωτα.

Ποια είναι η τυχερή; Η μελαχρινή καλλονή  Ιωάννα Μπέλλα που επιδίδεται στο modelling και κάνει μαζί του pilates, ενώ είναι η εκλεκτή συνοδός του σε πολλά dinner τελευταία, αλλά και άλλες εξόδους του.

Στην εκπομπή «Όλα Καλά», ο δημοσιογράφος Λευτέρης Βουτσάς αποκάλυψε το ρεπορτάζ του και μας άφησε ιδιαίτερα χαρούμενους με τις εξελίξεις αυτές. Τι καλύτερο από ένα νέο hot ζευγάρι που θα γίνει σίγουρα talk of the town;

Αν ανυπομονείτε για περισσότερες λεπτομέρειες, σας έχουμε ευχάριστα νέα: Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το Νίκο Κοκλώνη– όπως και πολλά άλλα τελευταία- για λογαριασμό της εκπομπής του Celebrity Travel. Ποιος ξέρει, ίσως εκεί αισθανθούν πιο άνετα να μιλήσουν περισσότερο για αυτό το νέο ειδύλλιο.

 

Από peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top