ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δείξει την καρδιά πρωταθλητή και να πάει στον… τελικό των τελικών!

Να δείξει την καρδιά πρωταθλητή και να πάει στον… τελικό των τελικών!

Παιχνίδι ζωής και θανάτου για τον ΑΠΟΕΛ το αυριανό κόντρα στην ΑΕΚ στο Αρένα.

Ένα παιχνίδι καθοριστικότατο για την έκβαση του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που καταβάλλει ο ΑΠΟΕΛ για την κατάκτησή του. Αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για την πρωτιά, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ πρέπει να περάσει αλώβητη από την Λάρνακα και να φιλοξενήσει την επόμενη Κυριακή τον Απόλλωνα στον τελικό των τελικών για τις δυο ομάδες φέτος.

Δεν τον ενδιαφέρει τόσο το Κύπελλο όσο το πρωτάθλημα τον Μπαλταζάρ και το έδειξε με την εντεκάδα του στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου προχθές.

Δεν χρειάζεται να γινόμαστε γραφικοί και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ο Απόλλωνας ίσως και να μοιάζει το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα με βάση την απόδοση και την σταθερότητα του. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί όμως καραδοκεί και διεκδικεί! Πέρασαν μέσα από χίλιες φουρτούνες όλοι στον ‘Αρχάγγελο’, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελευταίο μέλος της διοίκησης και όλοι θέλουν να κλείσουν μια δύσκολη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο

Στα θετικά του pre-game είναι ότι η ομάδα της ΑΕΚ, έχει εξασφαλισμένη την θέση της για την Ευρώπη μιας και το 4-0 του Απόλλωνα κόντρα στην Πάφο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους Παφίτες. Καθώς και ότι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ θα παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές ελέω και του επαναληπτικού των δύο ομάδων στο ΓΣΠ.

Θέλουν λοιπόν να κτυπήσουν τα ρέστα τους οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες…

Οι τραυματισμοί εξακολουθούν να ταλανίζουν την ομάδα του Μπαλταζάρ. Τις τελευταίες δυο μέρες ο Εφραίμ επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις καθώς ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και σήμερα ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Οι Ορ και Αλωνεύτης έκαναν ατομικό τρέξιμο και γυμναστήριο.

Οι πρώτοι έντεκα και τι περιμένουμε να δούμε…

Στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση όσο ο Πορτογάλος τεχνικός όσο και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σχεδόν σίγουρες είναι οι επιλογές Πέρεθ, Νσούε, Λάγο και Καρλάο με τους Πολυάκοφ και Μερκή να κάνουν μάχη για την φανέλα στο αρχικό σχήμα. Απ’ εκεί και πέρα στο χώρο του κέντρου Μοράις και Σόουζα είναι αναγκαίοι με τον Εμπεσίλιο να τους πλαισιώνει σε πιο ελεύθερο χώρο. Σάλλαι και Ζαχίντ θα είναι στα άκρα. Όσον αφορά την αιχμή του δόρατος αναμένεται να δούμε τον Ποτέ. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο για την αυριανή σύνθεση της ομάδας. Κατά κύριο λόγο αυτοί θα έχουν το χρίσμα του προπονητή.

Ο κόσμος θα είναι εκεί…

Τα 720 χαρτάκια που δόθηκαν στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ έγιναν ανάρπαστα και ήδη η ομάδα ανακοίνωσε sold out για την αυριανή αναμέτρηση.

Με πιθανή νίκη του ο ΑΠΟΕΛ αύριο μέσα στο Αρένα αυξάνει κατά πολύ περισσότερο τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα. Αν λοιπόν καταφέρει να απόδρασή με το διπλό από την Λάρνακα θα είναι σχεδόν πάνω του το παιχνίδι για τον τίτλο αφού αν κερδίσει και τον Απόλλωνα θα τον ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Από την άλλη αν χάσει τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τους ‘γαλαζοκίτρινους’ που θα ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top