ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H δύσκολη σεζόν του Καραπατάκη… Ξανά πρώτη μούρη στα media

H δύσκολη σεζόν του Καραπατάκη… Ξανά πρώτη μούρη στα media

Πριν από τρεις μήνες, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, το όνομα του Αντρέα (Άντρου) Καραπατάκη έπαιζε έντονα για μερικά 24ωρα στα Media, με αφορμή τις πληροφορίες ότι έκανε σκέψεις παραίτησης.

Ήταν την επόμενη μέρα της ήττας της ΑΕΚ, όπου είχαν σφοδρά παράπονα οι κιτρινοπράσινοι από τον διαιτητή Δημήτρη Μασιά. Ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι σκέφτηκε να τα βροντήξει ο διοικητικός ηγέτης της Λαρνακιώτικης ομάδας, δεν υπήρξε. Ο εκπρόσωπος τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, είχε δηλώσει ότι «ο πρόεδρος και όλοι μας, είμαστε προβληματισμένοι ύστερα απ’ όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΓΣΠ». 

Το όνομα του Άντρου Καραπατάκη «παίζει» αρκετά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και γενικότερα στα media, με αφορμή τα τελευταία δυο παιχνίδια της ΑΕΚ, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Κυρίως οι Απολλωνίστες γράφουν και λένε διάφορα για τον διοικητικό ηγέτη της Σκαλιώτικης ομάδας, αφήνοντας υπονοούμενα ότι τα «έκανε πλακάκια» με την ηγεσία του συνδιεκδικητή (με τη δική τους ομάδα) για τον τίτλο.   

Είναι εμφανές ότι η συμπάθεια που έτρεφαν προς το πρόσωπο του, δεν υπάρχει πλέον. Ο Καραπατάκης ούτε μπάλα παίζει, ούτε ετοιμάζει την ενδεκάδα της ΑΕΚ, αλλά αρμόδιος είναι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Επειδή όμως είναι η διοικητική «κεφαλή» της ομάδας, μοιραία πέφτει όλο το βάρος της κριτικής προς αυτόν.

Στον τόπο που ζούμε, είναι σύνηθες φαινόμενο, οι πρόεδροι να γίνονται οι πρωταγωνιστές στα μάτια και στα… στόματα της κοινής γνώμης, παρά αυτοί που κλοτσούν τη μπάλα στο γήπεδα κι αυτοί που καθοδηγούν τις ομάδες από τον πάγκο.  

Δεν είμαστε πολύ κοντά στον Άντρο Καραπατάκη. Καταλαβαίνουμε όμως ότι η φετινή χρονιά, ίσως να είναι πιο δύσκολη της προεδρικής του θητείας. Και για τις απογοητεύσεις που εισέπραξε, όταν είδε την ομάδα του να αδικείται καθαρά από τη διαιτησία, αλλά και γιατί βρέθηκε ξαφνικά στο «μάτι του κυκλώνα» δεχόμενος αρνητική κριτική. Όχι τόσο από οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά από υποστηρικτές άλλης μεγάλης ομάδας. 

Υ.Γ. Γράφοντας τις παραπάνω σκέψεις και γεγονότα, δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε, όλα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα περί «τράμπας» μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Έχουμε όμως το δικαίωμα, να σχολιάσουμε έναν άνθρωπο που «παίζει» παντού στα Μedia, στο Facebook και στα άλλα ΜΚΔ τα τελευταία 24ωρα… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top