ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Τις δυο γυναίκες που τραυματίστηκαν από σκύλους εξέτασε ο ιατροδικαστής Σταυριανός

ΠΑΦΟΣ: Τις δυο γυναίκες που τραυματίστηκαν από σκύλους εξέτασε ο ιατροδικαστής Σταυριανός

Σε εξέταση από τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό υποβλήθηκαν οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν την Κυριακή 22/4 από δύο σκύλους, που διέλαθαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους στην περιοχή του Φάρου πλησίον του αρχαιολογικού χώρου.


Ο κ. Σταυριανός κλήθηκε από την οικογένεια των δύο γυναικών, μητέρας και κόρης, ηλικίας 79 και 45 ετών.

Μιλώντας μετά την ιατροδικαστική εξέταση, ο κ. Σταυριανός ανέφερε πως οι γυναίκες οι οποίες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από τους δύο σκύλους, φέρουν τραύματα. Τους έχουν περιποιηθεί τόσο οι χειρουργοί, όσο και οι ορθοπεδικοί και αυτήν την στιγμή, όπως είπε, νοσηλεύονται. 

Ο κ. Σταυριανός ακολούθως είπε πως θα μιλήσει και με το δικηγόρο της οικογένειας, ούτως ώστε να διευθετηθεί το θέμα της επόμενης διαδικασίας. Ο Πανίκος Σταυριανός χαρακτήρισε τραγικό το συμβάν, και ανέφερε πως οι αρχές θα πρέπει να λάβουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτό το θέμα και να επιστρατεύσουν όλες τις δυνατότητες που διαθέτουν και την ευφυΐα τους, ούτως ώστε να σταματήσει αυτό το  φαινόμενο. Είναι τραγικό, συνέχισε, “ κάθε τόσο και λιγάκι να ακούμε για τέτοια περιστατικά”.

Επεσήμανε πως αυτό το θέμα δεν είναι θέμα των ζώων αλλά των ανθρώπων  οι οποίοι οφείλουν και πρέπει να σέβονται τους κανόνες για να μπορούν να συνυπάρχουν τα ζώα με τους ανθρώπους, ιδίως τα κατοικίδια.

Στο μεταξύ, σε άμεση καταχώρηση για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου της υπόθεσης, που αφορά αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και τον περί σκύλων νόμο, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Ο 40χρονος που συνελήφθη  παρουσιάστηκε γύρω στις 10.30 το πρωί σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 9.5.2018, και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 7.30 χθες, 45χρονη και 79χρονη, ενώ περπατούσαν σε περιοχή της Κάτω Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από δύο σκύλους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη φέρει θλαστικά τραύματα στο αριστερό χέρι και εκδορές.

Η 79χρονη διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο σβέρκο και εκδορές στο αριστερό χέρι, καθώς και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top