ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Πέταξαν» πέντε μέρες κι έριξαν την καυτή πατάτα στον Γ. Εισαγγελέα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Πέταξαν» πέντε μέρες κι έριξαν την καυτή πατάτα στον Γ. Εισαγγελέα

Δυσμενώς σχολιάζεται από νομικούς, αλλά ακόμα και από αστυνομικούς κύκλους, η απόφαση της Αστυνομίας να ζητήσει οδηγίες από τη Γενική Εισαγγελία για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης με το άγριο φονικό του Στροβόλου, πέντε ημέρες μετά τη διάπραξή του.


Ως γνωστόν, η Αστυνομία ζήτησε συνάντηση με τη Νομική Υπηρεσία για να λάβει οδηγίες για τον χειρισμό της υπόθεσης. Από μόνο του αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη. Ο λόγος είναι ότι η Αστυνομία ολιγόρησε και τώρα ζητά από τον τελευταίο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Μάλιστα, ο κ. Κληρίδης φέρεται να φανέρωσε τις σκέψεις του και την απαρέσκειά του στη σύσκεψη με στελέχη του αστυνομικού σώματος.

«Καθυστέρησαν πέντε ημέρες να λάβουν κατάθεση από τον 15χρονο γιο της οικογένειας, τον μοναδικό μάρτυρα στην υπόθεση του άγριου φονικού και τώρα έριξαν την καυτή πατάτα στον Γενικό Εισαγγελέα. Είναι πρωτοφανής ο τρόπος που ενήργησε η Αστυνομία. Λες και η Αστυνομία φοβόταν εξ αρχής την ευθύνη και θέλησε να δώσουν τον χειρισμό στο Γενικό Εισαγγελέα υπό τον φόβο να της ρίξουν το φταίξιμο» σχολίασε στο ThemaOnline πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση.

Άλλο άτομο, σχετικό με τον τομέα, ανέφερε: «Η καθυστέρηση δεν είχε καμία λογική. Πλέον η μαρτυρία του ανήλικου δεν θα έχει τόσο μεγάλη αξία. Είναι αυτό που τονιζόταν εξ αρχής. Ενδεχόμενη καθυστέρηση ‘μολύνει’ την μαρτυρία και μειώνονται οι πιθανότητες για εξιχνίαση. Αν τώρα ο 15χρονος δηλώσει ότι δεν θυμάται τίποτα, πώς θα ενεργήσει η Αστυνομία;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top