ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τριάρα έριξε τον Ολυμπιακό στην δεύτερη κατηγορία

Με τριάρα έριξε τον Ολυμπιακό στην δεύτερη κατηγορία

Σε παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο στάδιο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αλκής έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Το ματς στο γήπεδο της πρωτεύουσας δεν κέρδισε σε κανένα σημείο του δάφνες ποιότητας και βρήκε ως μεγάλη νικήτρια την Αλκή με 3-0.

Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ με τον Χαραλάμπους και τον Μαλφλουρί με τον δεύτερο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Με αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι

Ο αγώνας ξεκίνησε αρκετά δυνατά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την συμπλήρωση των πρώτων λεπτών έχασε την καλή ευκαιρία με τον Τόρες να μην μπορεί να νικήσει τον Στρατηλάτη στο 4ο λεπτό.

Οι «μαυροπράσινοι» έδειχαν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, όμως δυσκολεύονταν να διασπάσουν την καλή αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων, οι οποίοι από το 15ο λεπτό και έπειτα ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Μάλιστα στο 16ο λεπτό η Αλκή κατάφερε με τον Χαραλάμπους να μπει σε θέση οδηγού. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στην είκονα του αγώνα. Η Αλκή κρατούσε το προβάδισμα και ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να δημιουργήσει καταστάσεις.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Μαλφλουρί μετά από πάσα του Πιεράτσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην Αλκή.

Δεύτερο ημίχρονο

Η Αλκή έχοντας το προβάδισμα με δύο τέρματα υπέρ της από το πρώτο ημίχρονο και με τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να απαντήσει ήταν κάτι που δεν ευνόησε να δούμε καλό θέαμα στο Μακάρειο.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες χωρίς όμως να έχουν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι που ήρθε ο Μαλφλουρί να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι κάνοντας και το τελικό 3-0.

ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Λοϊζίδης, Γκλομπάρ, Θεοχάρους, Χαρή, Τικρουτζιά, Χαραλάμπους, Ντουβεντρού, Πιεράτσι, Μαλφλουρί, Φαμπρίτσιο (86΄ Ανδρέου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Αντωνίου, Σωτηρίου, Χριστοφίδης, Σαμάρας (74΄ Σεραφείμ), Πολυκάρπου, Παχίπης (46΄ Τριμπό), Μιγκελίτο, Πεχλιβάνης, Πολίτσι, Τόρες  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top