ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παράλειψη του Φρέντμπεργκ, η δικαιολογία και… το μεγάλο πλήγμα!

Η παράλειψη του Φρέντμπεργκ, η δικαιολογία και… το μεγάλο πλήγμα!

Στην Ομόνοια εδώ και καιρό η προσοχή είναι στραμμένη στις διοικητικές εξελίξεις του συλλόγου με τις προσπάθειες να εντείνονται μέρα με την μέρα…

Άλλωστε πως η προσοχή των φίλων της Ομόνοιας να μην είναι στραμμένη στα εξωαγωνιστικά, αφού εδώ και δύο μήνες βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να μην μπορούν να κάνουν ούτε καν τα βασικά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η Ομόνοια κρατούσε στα χέρια της την πρώτη της νίκη στα πλέι – οφ, ωστόσο και πάλι με ποδοσφαιρική «αυτοκτονία» δέχθηκε την ήττα από τους «γαλαζοκίτρινους» με ανατροπή, μια ήττα που έστω και σε αυτή την φάση πλήγωσε πολλούς.

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί να τα λέει και να τα ξανάλεει και να ασχολείται με αυτό, οι αριθμοί αλλά και η εικόνα της Ομόνοιας εδώ και 9 συνεχόμενες αγωνιστικές (συν δύο παιχνίδια κυπέλλου), μιλάνε από μόνα τους κι αποτυπώνουν την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση που διέπει το «τριφύλλι».

Το ερώτημα που βασανίζει όμως πολλούς φίλους της Ομόνοια και «ψιθυρέζεται» στα πράσινα στέκια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, είναι το γιατί ο Φρέντμπεργκ ο οποίος είναι και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών στο παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού δεν έδωσε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά των «πράσινων» ακαδημιών.

Από την στιγμή που η Ομόνοια τέθηκε εκτός στόχων προ πολλού, αρκετοί περίμεναν από τον υπηρεσιακό προπονητή αλλά και από τον Πέτεφ ο οποίος έφυγε από το «τριφύλλι» να δώσουν σε νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν το έπραξαν.

Στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν αναμένεται ότι θα υπάρξει «σκούπα» από το «Ηλίας Πούλλος» και σίγουρα είναι άξιο απορίας και δεν ξέρουμε το τι εξυπηρετεί ο κ. Φρέντμπεργκ να μην δίνει ευκαιρίες σε νεαρά ταλέντα τα οποία πολύ πιθανών να μπορούν να βοηθήσουν και τη νέα περίοδο.

Σε ένα βαθμό μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον Δανό τεχνικό ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού μεσοβδόμαδα η U19 είχαν υποχρεώσεις για το κύπελλο.

Πάντως ο Φρέντμπεργκ μετά το ματς με την ΑΕΛ κλήθηκε να σχολίασει το γεγονός αυτό λέγοντας: «Ναι θα ήθελα να πάρουν παίκτες νεαροί ποδοσφαιριστές, αυτή είναι δουλειά μου. Υπάρχει ταλέντο όμως δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Και θέλουμε να τους δώσουμε ευκαιρίες, δίκαιες ευκαιρίες και σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι πολύ εύκολο».

Αν όλα αυτά που ανέφερε ο Δανός κόουτς ισχύουν τότε αποτελούν άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για το «πράσινο» οικοδόμημα αφού ακόμη και σε αυτή την φάση που δεν ύπαρχουν στόχοι δεν μπορούν να δώσουν την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Μέχρι τέλους απομένουν τρία παιχνίδια και αναμένουμε ότι ο Φρέντμπεργκ θα τραβήξει παιδιά από τις ακαδημίες και θα τους δώσει φανέλα σε παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας, έτσι ώστε να πάρουν κι αυτοί μια γεύση από το πρωτάθλημα μας όπως έγινε με Κατσαντώνη και Αλέξανδρο Αντωνίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top