ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Τραύματα στο αριστερό χέρι - Το ΤΑΕ Αρχηγείου στη διερεύνηση

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Τραύματα στο αριστερό χέρι - Το ΤΑΕ Αρχηγείου στη διερεύνηση

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για την υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης Ανδρούλας Βανέζη στην Αγλαντζιά.

Μέχρι το πρωί της Τρίτης (24/4) οι έρευνες δεν είχαν να δώσουν κάτι καινούργιο, ενώ δεν αποκλείεται οι δράστες να παραμόνευαν για να φύγει ο γιος της ηλικιωμένης και να μπουν στην οικία.

Το έγκλημα διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 7:00 και 9:00 το πρωί της Δευτέρας (23/4) στην οδό Ειρήνης στην Αγλαντζιά.

Εντοπίστηκε από την κόρη της στις 9:05, κατά την αστυνομική ανακοίνωση, ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη στα χέρια και φιμωμένη με κολλητική ταινία.

Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι ανακάλυψαν εξωτερικές κακώσεις στην άτυχη ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος»), οι δράστες τραυμάτισαν στα δύο δάκτυλα του αριστερού χεριού την ηλικιωμένη, πιθανόν λόγω της προσπάθειάς της να αμυνθεί πριν τη δέσουν.

Όπως δημοσίευσε το ThemaOnline, οι εξωτερικές κακώσεις δεν αποκλείεται ο θάνατος να προήλθε από παθολογικά αίτια, λόγω του γεγονότος ότι ήταν δεμένη για αρκετή ώρα.

Φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί από τους Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Να σημειωθεί ότι η οικία ήταν άνω κάτω γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ληστεία.

Τέλος, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας, επειδή τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας είναι απασχολημένα με τη σοβαρή υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top