ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Θα αναλάβει δράση η Αστυνομία έγκαιρα ή… θα καταδικάζουμε (μετά) όλοι με βδελυγμία;

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Θα αναλάβει δράση η Αστυνομία έγκαιρα ή… θα καταδικάζουμε (μετά) όλοι με βδελυγμία;

Διαβάζοντας ολόκληρη τη χθεσινή (23/04) «εμπρηστική» ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, ξύπνησαν μνήμες από τα θλιβερά επεισόδια του 2014 στο ίδιο γήπεδο (ΓΣΠ), στις 22 Απριλίου, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ (3-0), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Η Αστυνομία τότε, εκπόνησε ένα σχέδιο που είχε αποτύχει παταγωδώς, αφού έγιναν σοβαρά επεισόδια εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά και ζημιές σε αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα, στο επόμενο ντέρμπι (αυτό της… τσάκρας) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Τσίρειο, να λάβει πολύ πιο αυστηρά μέτρα στην κάθοδο των ΑΠΟΕΛιστών στη Λεμεσό και να ελέγχει μέχρι και… σχόλια του κόσμου στο Facebook που θεωρούνταν εμπρηστικά.

Τώρα, εν έτει 2018, μετά από τη χθεσινή – «απειλητική» ουσιαστικά – ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, κι ενώ αναμένεται απάντηση σε ανάλογο ύφος από τους οργανωμένους του Απόλλωνα, θα παρέμβουν έγκαιρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Αστυνομία για να βάλουν μία τάξη, νουθετώντας παράλληλα και τους παράγοντες των δύο ομάδων για να αποφύγουν τις «εμπρηστικές» δήλωσεις σε ΜΜΕ και social media, μπας και ηρεμήσουν τα «πνεύματα» ή θα ακούει και θα βλέπει ατάραχη τον καθένα να ρίχνει «λάδι στη φωτιά»;

Εκτός κι αν περιμένουμε να γίνουν επεισόδια και να βγουν όλοι όπως πάντα μετά το πανηγύρι, για να τα καταδικάσουν με… βδελυγμία, επαναφέροντας στο προσκήνιο και την «κάρτα φιλάθλου»;

Δεν πρέπει επίσης να περνάει στο ντούκου, ότι δεν θα πάνε στο ΓΣΠ οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα και άρα αυτοί που θα πάνε που δεν έχουν τη «φήμη» του ταραξία, ενδεχομένως για τους χούλιγκαν του αντιπάλου να θεωρούνται «εύκολος στόχος».

Ας ξυπνήσουν λοιπόν όλοι οι αρμόδιοι τώρα που είναι νωρίς, για να λάβουν έγκαιρα τα μέτρα τους. Μπορεί να κρίνεται ένα πρωτάθλημα και τα (μαυρογέριμα) λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πολλά, αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και όχι για πόλεμο. Κάποιοι προφανώς το έχουν ξεχάσει και γράφουν τον κοσμάκη εκεί που… δεν πιάνει μελάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top