ΔΙΕΘΝΗ

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Δεν πείθεται για Γκιούλ η Ακσενέρ

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Δεν πείθεται για Γκιούλ η Ακσενέρ

Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) του Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου και Κόμμα Ευδαιμονίας (Saadet Parti) του Τεμέλ Καραμάλλογλου συμφωνούν στην υποψηφιότητα του τέως Τούρκου Προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ.

Ωστόσο η ηγέτης του Καλού Κόμματος (İYİ Parti) δεν έχει πειστεί, σύμφωνα με πηγή του Κόμματος Ευδαιμονίας από το στενό περιβάλλον Γκιουλ στην Καισαρεία την οποία επικαλούνται όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μεράλ Ακσενέρ σε δήλωσή της στο FOX TV ανέφερε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητα της για να είναι υποψήφιος ο Αμπντουλάχ Γκιουλ.

Πάντως πηγές της εφημερίδα Ακίτ φέρουν τον Αμπντουλάχ Γκιουλ να είχε συνάντηση χθες το βράδυ με τον τέως Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως αν μαζί του συνταχθεί και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπατζάν τότε θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top