ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Κάτι κρύβουν’- 'Τι να μας πει ο καημένος κ. Αγγελίδης'- VIDEO

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Κάτι κρύβουν’- 'Τι να μας πει ο καημένος κ. Αγγελίδης'- VIDEO

Κατά της Εισαγγελίας ‘πυροβόλησε’ ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, που ισχυρίστηκε ότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να διενεργήσει αυτοψία στην οικία του ζεύγους στον Στρόβολο που φονεύθηκε άγρια την Πέμπτη (19/4), στο σπίτι τους στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ματσάκης μιλώντας την Τρίτη (24/4) στην εκπομπή του TVone, ‘Ενημέρωση τώρα’, έξι μέρες μετά το φονικό, άφησε αιχμές για λειτουργούς της Εισαγγελίας οι οποίοι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έδωσαν οδηγίες έτσι ώστε να μην μπορέσει να διενεργήσει αυτοψία.

Ακόμη, ο ιατροδικαστής σχολίασε την στάση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, με τον δεύτερο να αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απαγορεύτηκε στον κ. Ματσάκη η είσοδος στην οικία, λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘Τι να μας πει ο καημένος ο κ. Αγγελίδης, ένας αξιοματικός είναι, λέει αυτά που του λεουν να λέει’.

‘Τι δεν θέλουν να δω εγώ;’ είπε ο κ. Ματσάκης ενώ σχολιάζοντας τη θέση της Αστυνομίας, ότι η σκηνή φρουρείται , είπε χαρακτηρίστηκα: ‘ Επειδή φρουρείται δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μάτια μου;’, ενώ ανέφερε ότι και στη περίπτωση της φονικής επίθεσης σκύλων σε γυναίκα στην Πάφο, όπου και εκεί ήταν υπό φρούρηση η σκηνή αλλά διενέργησε αυτοψία.

Τέλος, ο κ. Ματσάκης χαρακτήρισε από ιατροδικαστικής πλευράς, δυσκολότερη την υπόθεση θανάτου της 76χρονης στην Αγλαντζιά την Δευτέρα (23/4), διατυπώνοντας το ερώτημα γιατί δεν κάλεσαν την Ελλαδίτισσα Ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου, αφήνοντας αιχμές λέγοντας ότι πρόσφατα υπήρχε αντιπαράθεση και δίκη εντός δίκης της κα. Σπηλιοπούλου με δύο κυβερνητικούς ιατροδικαστές στο Κακουργιοδικείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=S4JZT7G9Ikk&feature=youtu.be

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top