ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελένη Μαύρου στη Συνεδρία Γυναικών-Βουλευτών Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο

Η Ελένη Μαύρου στη Συνεδρία Γυναικών-Βουλευτών Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο

Η βουλευτής Ελένη Μαύρου αναχωρεί την Τετάρτη, 25 Απριλίου, για το Λονδίνο, για να συμμετάσχει στην περιφερειακή Συνεδρία των Γυναικών-Βουλευτών της Κοινοπολιτείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 26 μέχρι 28 Απριλίου 2018.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα συζητηθούν ο διαχρονικός ρόλος των γυναικών στα κοινοβούλια, η Ειδική Επιτροπή για τις Γυναίκες και τις Ίσες Ευκαιρίες στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, όπως και οι εμπειρίες των γυναικών-βουλευτών μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Θα εξεταστούν επίσης θέματα που αφορούν στις υποδομές των κοινοβουλίων για στήριξη των γυναικών-μελών τους, καθώς και οι στόχοι και πρωτοβουλίες για θετική αλλαγή σε ό,τι αφορά στην ισότητα των φύλων, αλλά και τη γενικότερη εκπροσώπηση και ενδυνάμωση των γυναικών.

Την κ. Μαύρου θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής Χριστιάνα Σολομωνίδου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top