ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δικηγόρος οικογένειας: ‘Δεν μπορεί να συνέλθει το παιδί’

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Δικηγόρος οικογένειας: ‘Δεν μπορεί να συνέλθει το παιδί’

Συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε εντός της οικίας του, τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4), σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που έχουν ορίσει οι συγγενείς για να εκπροσωπήσει τον 15χρονο και το ζεύγος, μιλώντας στην Ελλαδική ιστοσελίδα, Protothema.gr. ανάφερε ότι, η υπόθεση δολοφονίας είναι πάρα πολύ σοβαρή, ενώ επισημαίνει πως μέχρι στιγμής το παιδί που φαίνεται να είναι ο μοναδικός μάρτυρας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να συνέλθει. 

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και εκπροσωπώ τον νεαρό γιο του άτυχου ζευγαριού όπου μου το ζήτησαν από το συγγενικό περιβάλλον του 15χρονου αλλά ήταν επιθυμία και του ίδιου του παιδιού» ανάφερε ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου.

«Μάλιστα» πρόσθεσε, «θέλω να πω ότι το παιδί αυτή τη στιγμή δεν έχει καν το χαρακτηρισμό του υπόπτου».

«Είναι σοκαρισμένο από τη δολοφονία των γονιών και δεν χρειάζεται να το πω , είναι αυτονόητο», επισήμανε ο κ. Παπαϊωάννου.

«Επίσης» κατέληξε, «είναι άγνωστο ποια είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχουν προβεί οι ανακριτικές αρχές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top