ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ– ΠΑΦΟΣ: Ξεκοίλιασε τον κολλητό του - 'Κουμαρτζιή!'

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ– ΠΑΦΟΣ: Ξεκοίλιασε τον κολλητό του - 'Κουμαρτζιή!'

Η συζήτηση που είχαν οι δυο φίλοι παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Τον μαχαίρωσε καθώς τον έθιξε η κουβέντα που του είπε.

Σοβαρά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύεται ο 47χρονος άντρας, ο οποίος μαχαιρώθηκε από 40χρονο φίλο του σε καφενείο, το βράδυ της Τρίτης (24/04) στον Μούτταλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ενώ οι δυο άνδρες κάθονταν σε καφενείο στην πλατεία του χωριού Μούτταλου, αρχίσαν να συζητούν για το θέμα του τζόγου.

Σε κάποια στιγμή ο 47χρονος (θύμα) γύρισε και είπε στον 40χρονο φίλο του (δράστη) πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο. "Κουμαρτζιή!" φέρεται να του είπε με έντονο ύφος.

Τότε ο 40χρονος εκνευρίστηκε, βγήκε εκτός εαυτού, πήρε το μαχαίρι και το έμπηξε στην κοιλιακή χωρά του 47χρονου.

Ακολούθως, κι αφού συνειδητοποίησε ότι προκάλεσε σοβαρό τραύμα στον 47χρονο, τον έβαλε στο όχημα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως όταν ο  47χρονος ρωτήθηκε από αστυνομικό ποιός τον μαχαίρωσε, το θύμα είπε πως ο δράστης ήταν το πρόσωπο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος όμως, είχε προλάβει να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Να σημειώσουμε πως ο 47χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Εναντίον του 40χρονου δράστη εκδόθηκε ένταλμά σύλληψης και καταζητείται. Να σημειώσουμε πως αναζητείται και το φονικό μαχαίρι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top