ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαρτυρίες και καταθέσεις για το συμβάν – Έπεσε από ύψος 2,30 μέτρων

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαρτυρίες και καταθέσεις για το συμβάν – Έπεσε από ύψος 2,30 μέτρων

Στη σκηνή του εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/04) στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/04) επιθεωρητής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Όπως μας αναφέρθηκε από τον προϊστάμενο του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας στη Λεμεσό, Κύπρο Κύπρου, επιθεωρητής μετέβη το πρωί της Τετάρτης (25/04) για επιτόπιες εξετάσεις στο σημείο όπου τραυματίστηκε ο 34χρονος εργάτης.

'Από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο 34χρονος εργάτης γλίστρησε ενώ καθάριζε το σκάφος και έπεσε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Συγκεκριμένα έπεσε από ύψος 2,30 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι', μας επεσήμανε ο κ. Κύπρου.

Να σημειώσουμε πως λαμβάνονται μαρτυρίες από άλλους εργάτες οι οποίοι έτυχε να δουν το συμβάν ενώ αναμένονται να ληφθούν και καταθέσεις.

Επίσης αναμένεται να ληφθεί και κατάθεση από τον ιδιόκτητη του πλοίου ο οποίος όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν παρών όταν σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Το σκάφος βρισκόταν ελλιμενισμένο στο παλαιό Λιμάνι Λεμεσού ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε από πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγία εγκεφάλου.

Ακολούθως, ο 34χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Για την ώρα το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top