LIFESTYLE

Η απάντηση του ΣΚΑΙ σε Φιλιππίδη και Χαϊκάλη για το 'τρολάρισμα' του Δώρου και της Αθηνάς - VIDEO

Η απάντηση του ΣΚΑΙ σε Φιλιππίδη και Χαϊκάλη για το 'τρολάρισμα' του Δώρου και της Αθηνάς - VIDEO

Το 'τρολάρισμα΄του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαΐκάλη στο ειδύλιο Δώρου και Αθηνάς έγινε viral, αλλά ο ΣΚΑΪ απάντησε... 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαΐκάλης έχουν προσφέρει πολλές χιουμοριστικές στιγμές στους χρήστες του instagram με τη φετινή τους συνεργασία, αφού στα διαλείμματα έκαναν πειράματα με τα social media.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των δύο ηθοποιών έπεσε το Power of Love και συγκεκριμένα ένα από τα αποσπάσματα που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα με την ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Δώρο

Με γνώμονα το χιούμορ, Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαΐκάλης ανάρτησαν στον λογαριασμό instagram του πρώτου ένα βίντεο όπου σατίριζαν το viral πλέον στιγμιότυπο από το Power of Love, όπου η Αθηνά Χρυσαντίδου κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δώρο Παναγίδη λέγοντας του πως… θέλει να είναι κάθε άνθρωπος που γνωρίζει και αγαπά.

Ξαφνιάζοντας, ο ΣΚΑΙ απάντησε στους δυο ηθοποιούς με ένα βίντεο με αγαπημένες σκηνές του ζευγαριού του Power of Love γράφοντας: «@petrosfilipp και @pavloschaikalis από χθες προσπαθούμε να αποφασίσουμε αν η ερμηνεία σας κατάφερε να ξεπεράσει το πρωτότυπο...".

Δείτε το ξεκαρδιστικό video των δύο ηθοποιών:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top