ΚΟΣΜΟΣ

Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ικανοποιημένο πελάτη

Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ικανοποιημένο πελάτη

Τι κι αν γνωρίζονταν μόνο λίγους μήνες. Η σχέση που απέκτησαν αποδείχτηκε τόσο δυνατή που μάλιστα μεταφράστηκε και σε ένα «δωράκι» εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

 

Ο λόγος για την 34χρονη Veronica Beckham, η οποία κληρονόμησε από έναν ικανοποιημένο πελάτη το ποσό των 223.000 δολαρίων, αφού την όρισε δικαιούχο της ασφάλειάς ζωή του αλλά και των συνταξιοδοτικών λογαριασμών του.

Η 34χρονη γνώρισε τον 50χρονο διευθυντή εταιρείας στο στριπ κλαμπ που εργαζόταν στο Ατλάντικ Σίτι, τον Ιούλιο του 2014. Όπως η ίδια ισχυρίζεται έγιναν φίλοι και αυτό ήταν που έκανε τον διαβητικό, αλκοολικό και καρδιοπαθή άνδρα να την ορίσει μοναδική κληρονόμο του.

Η αδερφή του προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκτέλεση της διαθήκης, επισημαίνοντας, σύμφωνα με την Sun, ότι η 34χρονη είναι μια γυναίκα που συνηθίζει να χειραγωγεί και να εξαπατά άνδρες. Μάλιστα, όπως λέει, μόλις ο αδερφός της έκανε τη διαθήκη του, η Veronica άρχισε να αδιαφορεί.

«Μου λείπεις, γιατί δεν σηκώνεις πια το τηλέφωνο; Δεν έχεις επιδιορθώσει τη βλάβη; Αν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα πες μου, δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου», της έγραφε ο άνδρας σε ένα από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Έναν μήνα μετά, ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Πάντως η ίδια αρνείται ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τον 50χρονο και ισχυρίζεται ότι αυτό που τους συνέδεε από την αρχή ήταν η φιλία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top