ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αφήνει στο παρελθόν και κοιτάει την «μάχη των μαχών»

Το αφήνει στο παρελθόν και κοιτάει την «μάχη των μαχών»

Τέλος το κύπελλο για τους ‘γαλαζοκίτρινους’ και τώρα τελικός.

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και σε συνδυασμό της κρισιμότητας του παιχνιδιού της Κυριακής έκαναν δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στον τελικό και εν τέλει δεν έγινε κατορθωτό. Τώρα πλέον όλοι στον ‘Αρχάγγελο’ βλέπουν το ντέρμπι της Κυριακής που κατά κύριο λόγο θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και για τον φετινό πρωταθλητή.

Η επέμβαση του Πάμπλο

Τώρα στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να ανατρέψει εις βάρος της δεδομένα και θα μπορούσε να ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα στην Λάρνακα αν ο Πάμπλο δεν έκανε την επέμβαση του αγώνα όπως φάνηκε και στο τέλος. Και το λέμε επέμβαση του αγώνα για τον λόγο ότι αν γινόταν το 2-0 στην κεφαλιά του Μακρή το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πολύ καλός ο ΑΠΟΕΛ μέχρι και το 55’ ο οποίος δικαιούταν να σκοράρει και δεύτερο τέρμα και να έχει άλλο αέρα στην συνέχεια.

Τι πήρε από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και ειδικά το χθεσινό…

Η αξία του Βάτερμαν είναι δεδομένη και χρειάζεται όπως έδειξε αρκετό χρονο για να φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα. Ο Πραξιτέλης Βούρος  από ένα σημείο και μετά έδειξε ότι σε όποιο σημείο κληθεί να αγωνιστεί μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά τον χώρο του κέντρου οι Φαρίας και ο νεαρός Στυλιανίδης έκαναν πολύ καλή δουλειά και κράτησαν καλά την μπάλα και εκεί που χρειαζόταν έβαλαν πίεση και στην ΑΕΚ. Καλή εμφάνιση και από τον Μακρή που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ και είχε συνεισφορά και στο τέρμα. Ο Ντε Καμάργκο με την σειρά του σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι και είναι μια καλή λύση για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ.

Η επιστροφή Εφραίμ και τα αγωνιστικά λεπτά του Ζαχίντ…

Ο Γιώργος Εφραίμ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 84 μέρες στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ. Η επιστροφή του Κύπριου διεθνή ήρθε σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο αφού ο ΑΠΟΕΛ τον έχει μεγάλη ανάγκη για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Ο Γκάγιας Ζαχίντ από την άλλη πήρε με την σειρά του πήρε μερικά αγωνιστικά λεπτά.

Η μάχη των μαχών με Απόλλωνα…

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Όπως ανάφερε και ο επίσημος  ΑΠΟΕΛ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα έκαναν αποθεραπεία. Ο Βινίσιους επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς. Η προπώληση των κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο!

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ, περιμένει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Στον ‘Αρχάγγελο’ υπάρχει πίστη και ελπίδα από όλους πως η ομάδα θα πάρει το τρίποντο. Σε περίπτωση νίκης οι ‘γαλαζικίτρινοι’ θέτουν δυνατές βάσεις για την κατάσταση του πρωταθλήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Υπάρχει η πίστη, υπάρχει το ρόστερ και η ποιότητα που μπορούν να φέρουν την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top