ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ανακαινισμένο γήπεδο από τη νέα σεζόν! (εγκαίνια με Αναστασιάδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ανακαινισμένο γήπεδο από τη νέα σεζόν! (εγκαίνια με Αναστασιάδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση του Ονήσιλου ενημερώνει με μεγάλη χαρά, οτι τελέστηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Σωτήρας!

Αναλυτικά:

«Χθες στην παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη έγιναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας.

Την παρουσία τους έδωσαν ο Υπουργός Παιδίας, Δημάρχοι και Κοινοτάρχες της Επ. Αμμοχώστου, Βουλευτές, προέδροι Σωματείων και Ομοσπονδιών, ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟΠ και αρκετός κόσμος.

Κατα τα εγκαίνια παρουσιάστηκε το έργο που έγινε στο Γήπεδο. Νέες κερκίδες, δωμάτεια επισήμων, θεωρεία, αποδυτήρια, φωτισμός, γυμναστήριο, και άλλα με προδιαγραφές Α Κατηγορίας.

Κατά την τελετή ο Δήμος Σωτήρας τίμησε όλους του προέδρους του Ονήσιλου Σωτήρας απο το 1978 μέχρι και σήμερα. Ο πρόεδρος του Ονήσιλου Κώστας Πούρος ανάφερε ότι για την ομάδα μας είναι σημαντικό η έδρα πράγμα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έλειπε.

Επίσης ανάφερε ότι είναι διπλά χαρούμενος το ότι ο Ονήσιλος επιστρέφει στην Β κατηγορία και θα αγωνίζεται ξανά στην έδρα του.

Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Σωτήρας για το έργο που έγινε όπου ο Ονήσιλος θα αγωνίζεται σε ένα υπερσύχρονο Γήπεδο στο οποίο θα μπόρει να κάνει και νυχτερινούς αγώνες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top