ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θίχτηκε ο Μουρίνιο για… Σαλάχ!

Θίχτηκε ο Μουρίνιο για… Σαλάχ!

Θιγμένος αισθάνεται ο Ζοζέ Μουρίνιο για όλα όσα λέγονται σχετικά με την απόφαση του να διώξει τον Μοχάνετ Σαλάχ από την Τσέλσι.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος μετά τη μεταγραφή του από τη Ρόμα στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, κατατάσσεται στους ποδοσφαιριστές τους οποίους… χαράμισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μουρίνιο και Σαλάχ συνεργάστηκαν στην Τσέλσι, όταν ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τους «μπλε», τον Ιανουάριο του 2015.

Ωστόσο η παρουσία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν κράτησε πολύ, καθώς ένα χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα και στη συνέχεια κατέληξε στη Ρόμα.

Πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν τον «Special One» λέγοντας ότι έκανε λάθος στην κρίση του για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη και ζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια…

«Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για το θέμα αυτό, διότι πρόκειται για αδικία σε βάρος μου. Ο κόσμος λέει ότι ήμουν αυτός που πούλησα τον Σαλάχ, αλλά στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο.

Εγώ τον αγόρασα, δεν τον πούλησα. Εξαιτίας μου ήρθε στην Τσέλσι. Τότε βέβαια ήταν ένα νέο παιδί, ούτε σωματικά ούτε ψυχικά ήταν έτοιμος. Όλα ήταν δύσκολα γι’ αυτόν.

Αποφασίσαμε να τον δώσουμε δανεικό και συμφώνησε διότι ήθελε να παίζει περισσότερο. Η Τσέλσι αποφάσισε να τον πουλήσει, εντάξει; Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι εγώ τον πήρα, αλλά δεν ήμουν εγώ που τον πούλησα», είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο μιλώντας στο ESPN της Βραζιλίας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top