ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα από πρώην πρόεδρο και ανοιχτή πρόσκληση (ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα από πρώην πρόεδρο και ανοιχτή πρόσκληση (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου έκανε την πιο κάτω ανάρτηση και απεύθηνε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας των ερυθρολεύκων.

Η ανάρτηση:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, θα ήθελα να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, οργανωμένους και μη, όπως δώσουν μαζικά το παρόν τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 6:00 στο Στάδιο μας «Danoi Αμμόχωστος Επιστροφή».

Αγαπητοί φίλοι, δεδομένου ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι και το τελευταίο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο Στάδιο μας, πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ευχαριστήσουμε με την παρουσία και το χειροκρότημα μας τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας, τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία, που κατάφεραν μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις να ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα μας και να την κρατήσουν σχετικά άνετα στην κατηγορία.

Είναι στιγμές που πρέπει εμείς οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή που επέδειξαν για να πετύχουν τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Είναι στιγμές που πρέπει να δώσουμε το παρών μας για να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε τα νεαρά βλαστάρια που αγωνίζονται επάξια με τα ερυθρόλευκα στην Α’ ομάδα στα 16, 17 και 18 τους χρόνια.
Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξουμε σε όλους του συντελεστές της ομάδας μας για ακόμη μια φορά ότι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας είναι και θα παραμείνει πάντα δίπλα στην ομάδα.
Είναι η στιγμή που όλοι εμείς και ο κάθε Σαλαμιναίος ξεχωριστά πρέπει να αποδείξει με την παρουσία του πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.

Ραντεβού την Κυριακή στης 6:00.

Γιατί απλά, δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα το πρώτο πόρισμα του Ιράν για το ελικόπτερο του Ραϊσί - «Δεν βρέθηκαν σφαίρες»

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Καλά κρατεί η αισχροκέρδεια: Τιμές προϊόντων έχουν αύξηση μέχρι και… 170% - Τι ισχύει με τα καύσιμα

Έμπαινε σε υποσταθμούς της ΑΗΚ και τους… ξάφριζε - Φόρεσε χειροπέδες 35χρονος



Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top