ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σπίτι του

Ανησυχούσαν οι γείτονες του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, αφού για μέρες δεν είδαν τον 70χρονο να δίνει σημεία ζωής και κάλεσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας λίγο αργότερα τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το απόγευμα της Παρασκευής (27/4), πολίτες επικοινώνησαν με την Αστυνομία για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για ηλικιωμένο γείτονα τους, ο οποίος ήταν άφαντος τις τελευταίες δύο μέρες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, γύρω στις 5:30 μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην οικία του ηλικιωμένου, αφού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον ηλικιωμένο χτυπώντας του την πόρτα, αυτός δεν ανταποκρίθηκε.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί μπήκαν στην οικία όπου και εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άντρα, με τα αριβή αίτια θανάτου του μέχρι στιγμής (18:50) να παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top