ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: H αμηχανία, οι αντιδράσεις και οι περιγραφές στο δικαστήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: H αμηχανία, οι αντιδράσεις και οι περιγραφές στο δικαστήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, πλέον έχει πάρει άλλη τροπή και πιστεύεται ότι βαίνει προς την εξιχνίασή της. Απόδειξη αυτού, οι αποδοχή της σύλληψης των υπόπτων χωρίς καμία ένσταση…

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ένας 33χρονος, ένας 23χρονος και μια 21χρονη είναι τα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί από τις Αρχές για τον φόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4/2018).

Η εξωτερική όψη των συλληφθέντων, δεν προδίδει σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν και να διαπράξουν ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Πρόκειται για νεαρούς, τους οποίους αν κάποιος έβλεπε στον δρόμο, δεν θα μπορούσε με τίποτα να τους συνδέσει με φόνο.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου παρουσιάστηκαν το πρωί του Σαββάτου (28/4), ο 23χρονος αδελφός του Λ.Τ (πρώτου συλληφθέντα) και η 21χρονη συμβία του ετεροθαλή αδελφού του 33χρονου, επικρατούσε αμηχανία από τους δύο συλληφθέντες.

Ο 23χρονος βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, αρκετή ώρα πριν εισέλθει η 21χρονη. Τα μάτια και των δύο, έμοιαζαν βουρκωμένα, αμήχανα, αλλά και οι δύο έδειχναν ήρεμοι.

Στην φωτογραφία πιο κάτω ο 23χρονος Λ.Σ.

Η δικαστής της υπόθεσης, ρώτησε τους δύο: ‘Αντιλαμβάνεστε τις κατηγορίες;’, με τους δύο να απαντούν καταφατικά.

Όταν δε η δικαστής ανάγνωσε για τελευταία φορά πριν την λήξη της διαδικασίας προσωποκράτησής τους, τις κατηγορίες που ενδέχεται να εμπλέκονται οι δύο ύποπτοι, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου Λ.Τ., κουνούσε το κεφάλι του δεξιά και αριστερά, σαν να έδειχνε την άρνησή του. Ότι δηλαδή, δεν εμπλέκεται σε όλα αυτά που συνέβησαν…

Αργότερα, όταν η δικαστής απεύθυνε τον λόγο στον 23χρονο Λ.Σ., ρωτώντας τον αν έχει να προσθέσει οτιδήποτε πριν την λήξη της διαδικασίας, ο ίδιος απάντησε: ‘Λέει ψέματα ο αδελφός μου’, εννοώντας πως οι ισχυρισμοί του 33χρονου για το ότι αυτός σκότωσε το ζεύγος, είναι ψευδείς.

Όσον αφορά την 21χρονη, δεν έδειξε καμία αντίδραση κατά την διαδικασία. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι, παρά το γεγονός ότι δήλωσε πως δεν θα έχει δικηγόρο υπεράσπισης, ξαφνικά εμφανίστηκε γυναίκα δικηγόρος, η οποία δήλωσε ότι βρισκόταν στην αίθουσα για την νεαρή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χωρίς δικηγόρο 23χρονος- Ρίχνει τον φόνο στον αδερφό του

Η στιγμή της αποχώρησης της 21χρονης από το δικαστήριο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top