ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Μέσα’ ο 41χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Μέσα’ ο 41χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της 26ης Απριλίου μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στον Ειδικό Ουλαμό Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ) του Αρχηγείου οδηγούσε την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα, μαζί με άλλο συνάδελφο του, στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη, από το κυκλικό κόμβο της Σαλαμίνας με κατεύθυνση τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Νοσηλευτής εκτός καθηκόντων έσωσε τη ζωή του αστυνομικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αστυνομικός ακολουθούσε άσπρη μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, χωρίς πινακίδες εγγραφής με συνοδηγό κοπέλα η οποία δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Το μέλος της Δύναμης που βρισκόταν πιο κοντά στη μοτοσικλέτα έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός αντί να σταματήσει κάνοντας διάφορους ελιγμούς κατάφερε να διαφύγει. 

Από τους ελιγμούς του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο αστυνομικός γλίστρησε με τη μοτοσικλέτα και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο αστυνομικός διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κακώσεις στο πρόσωπο και εξάρθρωση της ωμοπλάτης και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας η συνοδηγός του 41χρονου εντοπίστηκε την Παρασκευή (27/04), κλήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας και έδωσε κατάθεση στην οποία ενέπλεκε τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Εν τω μεταξύ ύστερα από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της στη Λευκωσία ως κλοπιμαία στις 31 Μαρτίου 2018.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top