ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ή τώρα ή ποτέ» λένε στον Απόλλωνα και πάνε… «μπριζωμένοι» στο ΓΣΠ!

«Ή τώρα ή ποτέ» λένε στον Απόλλωνα και πάνε… «μπριζωμένοι» στο ΓΣΠ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Η «δίψα» και η αποφασιστικότητα στο Κολόσσι, αλλά και η αδημονία για το ντέρμπι τίτλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ έχει χτυπήσει… κόκκινο και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών.

Ένα ματς ένας ολόκληρος τίτλος, με τον Απόλλωνα να παίζει για δύο αποτελέσματα, αφου βολεύεται και με ισοπαλία.

Εντάξει, είναι αυτονόητο πως οι «γαλάζιοι» δεν θα ταμπουρωθούν για το Χ, αλλά θα παίξουν για τη νίκη όπως έκαναν φέτος σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και στα εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ με δυνατότερους αντιπάλους, όμως δεν θα… στενοχωρηθούν κιόλας αν λήξει το ματς ισόπαλο, αφού θα διατηρήσουν το +2 και θα αγκαλιάσουν το βαρύτιμο τρόπαιο μετά από 12 χρόνια!

Ο Απόλλωνας έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος, σκοράρει κατά ριπάς και έχει κερδίσει το θαυμασμό όχι μόνο των οπαδών του, αλλά και ουδέτερων φιλάθλων και έχει αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο νίκησε δύο φορές σε τρία ματς, πετυχαίνοντας συνολικά… εννέα γκολ!

Ειδικά εκείνο το απίστευτο διπλό στο ΓΣΠ με… 0-4 (!), προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά ΚΑΙ στην Ελλάδα, όμως αυτό το do or die ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (29/04), αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από εκείνη την… επίδειξη δύναμης του Απόλλωνα στις 24 του Γενάρη, αφού ο ΑΠΟΕΛ έχει την ικανότητα, το «μέταλλο», αλλά και την εμπειρία να κερδίζει τέτοια παιχνίδια που κρίνουν τίτλους.

Οι «γαλάζιοι» όμως είναι αποφασισμένοι να κοψουν τη… φόρα των γηπεδούχων, οι οποίοι βγάζουν μία τρομερή αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, από τη στιγμή που ο τίτλος περνάει και από τα δικά τους πόδια και μάλιστα στην έδρα τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του στις προπονήσεις, κυρίως σε θέματα τακτικής, ενώ μελέτησε τα πάντα για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, πριν καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το διπλό τίτλου.

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει, με την αγωνία να βρίσκεται στα ύψη. Οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας είναι «τρελαμένοι» και δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν πως υπάρχει πιθανότητα το φετινό πρωτάθλημα να χαθεί σε… «μια ζαριά», έχοντας χορτάσει το μάτι τους μπάλα από την ομάδα τους τη φετινή σεζόν.

Γι΄ αυτό και περιμένουν από τους παίκτες τους και τον Σωφρόνη Αυγουστή, να τους βγάλουν στους δρόμους το βράδυ της Κυριακής για τα… προεόρτια τίτλου!

Η ομάδα από την άλλη, είναι αποφασισμένη να ΜΗΝ τους απογοητεύσει και το σύνθημα είναι ένα:

Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top