ΚΟΣΜΟΣ

Χτύπησε αστυνομικό στο κεφάλι και του έφαγε το αυτί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χτύπησε αστυνομικό στο κεφάλι και του έφαγε το αυτί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε φυλακή στην Αγγλία θα περάσει τα επόμενα επτά χρόνια της ζωής του ένας 23χρονος, αφού κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, έξι μήνες μετά που έκοψε κομμάτι από το αυτί αστυνομικού.

Όπως γράφει σε δημοσίευμα της η βρετανική Mirror, την περασμένη Παρασκευή (27/4), ο 23χρονος Shayhon Francis κρίθηκε ένοχος μετά από δίκη σε δικαστήριο του Λονδίνου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 31 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, ανακόπηκε από τον αστυνομικό Andrew Burton για μια έρευνα ρουτίνας, αφού υπήρχαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για εμπορία ναρκωτικών.

 

Ο άτυχος αστυνομικός δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον 23χρονο και σωριάστηκε στο έδαφος. Σαν να μην αρκούσε αυτό, ο Francis, ενώ ο αστυνομικός ήταν στο έδαφος, του δάγκωσε το ένα αυτί, κόβοντας του ένα κομμάτι και τον κτύπησε ξανά στο κεφάλι πριν το σκάσει.

Το κομμάτι από το αυτί του άτυχου Andrew εντοπίστηκε, αλλά δύστυχος για τον ίδιο, δεν έγινε κατορθωτή η επανασυγκόλληση του.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου ο 23χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και κατηγορήθηκε, με την υπόθεση να κλείνει με επτά χρόνια φυλάκισης για τον Francis.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top