ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα του Δίπλαρου μετά την ήττα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα του Δίπλαρου μετά την ήττα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος έδωσε μάχη μέχρι και το τελευταίο λεπτό μαζί με τους τρεις  ανθυποψηφίους του στην εκλογική αναμέτρηση του Σαββάτου (28/04) στην 7η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση του Δημοκρατικού Συναγερμού για την ανάδειξη των τριών Αντιπροέδρων του κόμματος.

Ο κ. Δίπλαρος πήρε 7420 ψήφους έναντι 7627 του Νίκου Νουρή που ήταν 3ος. Να σημειώσουμε πως για λίγο και συγκεκριμένα μετά την καταμέτρηση της κάλπης της Λεμεσού, βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Ωστόσο, έχασε την αναμέτρηση για 207 ψήφους.

Λίγο μετά τα τελικά αποτελέσματα ο Ευθύμιος Δίπλαρος συνεχάρη τους εκλεγέντες και έστειλε το δικό του μήνυμα αναφέροντας πως ‘σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν’. Τόνισε επίσης πως στόχος είναι η παράταξη να πάει μπροστά.

Αυτούσιο το κείμενο:

 Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και συγχαίρω τους συναδέλφους μου για την εκλογή τους. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Στόχος όλων είναι η παράταξη μας να πάει μπροστά. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε.
#ediplaros

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top