ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μοιραίο λάθος του Σπαλέτι έκανε τον Ικάρντι να σπαράξει

Το μοιραίο λάθος του Σπαλέτι έκανε τον Ικάρντι να σπαράξει

Η Γιουβέντους είχε μόλις κάνει την ανατροπή της χρονιάς στο ντέρμπι με την Ίντερ και ο Μάουρο Ικάρντι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει… αυτογκόλ!

Ίντερ και Γιουβέντους έπαιζαν τη μισή χρονιά τους στο σαββατιάτικο «Derby d’ Italia». Οι «νερατζούρι» διότι κυνηγούν την τετράδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ) και οι «μπιανκονέρι» γιατί δεν θέλουν να βρεθούν στο κατόπι της Νάπολι, στη μάχη για τον τίτλο.

Η εξέλιξη του αγώνα συγκλονιστική έως και σοκαριστική για τους ποδοσφαιρόφιλους. Η «βέκια σινιόρα» προηγήθηκε νωρίς, προτού στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κάνουν την ανατροπή. Όλα αυτά μέχρι το 87′. Όταν έρχεται το 2-2. Και προτού το 2-3 του 89′! Η Γιουβέντους είχε φέρει τα… κάτω-πάνω και το πανηγύρι ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

Στην αντίπερα όχθη ο Μάουρο Ικάρντι έκλαιγε. Ήταν αδιανόητο να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί. Σε ποιο λάκκο είχε ρίξει ο Σπαλέτι την Ίντερ.

Διότι από τη στιγμή που βγήκε ο Αργεντινός «κάπτεν» για να μπει ο Σαντόν και να θωρακιστούν τα μετόπισθεν, η Ίντερ κλείστηκε. Εγκλωβίστηκε στο μισό γήπεδο, δέχθηκε επιθέσεις και επήλθε το μοιραίο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε παίξει (αμυντικά) κι είχε χάσει. Ήθελε να προφυλάξει την Ίντερ των δέκα παικτών από το 18′ (αποβολή Βεσίνο), αλλά τού γύρισε ανάποδα.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top