LIFESTYLE

H φωτογράφηση της ‘καυτής’ συντρόφου του Μιχαΐλοφ στην Κύπρο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H φωτογράφηση της ‘καυτής’ συντρόφου του Μιχαΐλοφ στην Κύπρο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Έχει κερδίσει την καρδιά μου η Κύπρος’, αναφέρει στο περιοδικό ‘Hello’ η Νικολέτα Λοζάνοβα, σύντροφος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Η σύντροφος του Νικολάι Μιχαΐλοφ, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό ‘Hello’ δίνοντας μάλιστα συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην Κύπρο, τις γυναίκες του νησιού αλλά και στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Η ‘καυτή’ - για πολλούς - Βουλγάρα, ανάμεσα σε άλλα ανάφερε ότι, «Πάντα μου άρεσε να ζω εκτός Βουλγαρίας. Η Ιταλία είναι η αδυναμία μου, όμως, χωρίς αμφιβολία, η Κύπρος έχει κερδίσει την καρδία μου. Στο νησί σας με έφερε ο έρωτας. Ακολουθώ τον Νικολάι παντού. Είχε έρθει αρκετές φορές πριν για φωτογραφήσεις, αλλά εδώ και μερικούς μήνες ζω στην Λευκωσία, έχω ερωτευθεί το κλίμα και εσάς, τους ανθρώπους, που είστε πολύ καλόκαρδοι».

Η Νικολέτα Λοζάνοβα, μίλησε και για τον τρόπο που γνώρισε τον Μιχαΐλοφ, λέγοντας ότι τότε ήταν μόλις 18 ετών. «Ξέραμε πως είχαμε γεννηθεί ο ένας για τον άλλο, παρόλο που στο μεσοδιάστημα είχαμε χωρίσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο, η Νικολέτα ανέφερε, «Πάρα πολύ! Έχουμε ήδη ανακαλύψει πανέμορφους τόπους, τα μέρη εδώ είναι απίστευτα, έχει πάντα λιακάδα!», ωστόσο όπως συμπλήρωσε, δεν γνωρίζουν κάτι για την νυχτερινή ζωή του νησιού, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.

Σε άλλη ερώτηση, για το πώς βρίσκει της Κύπριες γυναίκες, η Νικολέτα είπε, «Οι Κύπριες γυναίκες φροντίζουν την εμφάνιση τους. Δεν βλέπω εδώ το ‘κωμικό’ στυλ της Βουλγαρίας, με κορίτσια που βάζουν τόνους μακιγιάζ και τεράστιες ποσότητες σιλικόνης πάνω τους».

Τέλος, η Νικολέτα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα και στα social media, όπου όπως υπογράμμισε, έχει πολλούς ακόλουθους και αυτό είναι η δύναμή της.

*Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό 'Hello' όπου αποκλειστικά φωτογραφήθηκε η Νικολέτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top