LIFESTYLE

Η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει την αξία της: Ακόμη κι αν φέτος δε σημειώνει τα υψηλότερα νούμερα της καριέρας της, παραμένει αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια για μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Δεν πρόκειται άλλωστε για μία ακόμη παρουσιάστρια, αλλά για ένα δυνατό brand name με εμπορική δύναμη, που αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών εταιρειών για τις εμπορικές τοποθετήσεις τους- και όχι τυχαία: Η Ελένη έχει δύναμη.

Ωστόσο, πολλοί θεωρούν πως ίσως έχει επαναπαυθεί στη συνήθεια και την οικειότητα που έχει αποκτήσει με τη μεσημεριανή ζώνη, παρουσιάζοντας εκπομπή με ίδιο περιεχόμενο για πολλά συναπτά έτη. Έτσι, θεωρούν πως ήταν φυσικό και επόμενο να έρθει από το σταθμό Alpha πρόταση- πρόκληση προς το πρόσωπό της να αναλάβει τα ηνία και ενός λαμπερού βραδινού show, αντάξιο του δικού της βεληνεκούς.

Τέλος η Ελένη από τα μεσημέρια μας; Φυσικά και όχι, αφού σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη που προβλήθηκε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, το βραδινό πρόγραμμα θα είναι συμπληρωματικό στις υποχρεώσεις της, δε θα αντικαταστήσει τη μέχρι τώρα καθιερωμένη εκπομπή της. Με διπλό πόστο λοιπόν όπως όλα δείχνουν από τη νέα σεζόν, η Ελένη θα ομορφαίνει και τα βράδια μας.

Από Peoplegreece.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top