ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τίποτα δεν τέλειωσε, πρέπει να κερδίσουμε ΑΕΛ και Ανόρθωση»

«Τίποτα δεν τέλειωσε, πρέπει να κερδίσουμε ΑΕΛ και Ανόρθωση»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λορέντζο Εμπεσίλιο, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα με 2-1.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε σήμερα, γιατί αν δεν κερδίζαμε, θα τελείωναν όλα.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας όμως, καταφέραμε και κερδίσαμε και είμαστε ζωντανοί. Μας βοήθησαν πάρα πολύ οι οπαδοί μας στο σημερινό παιχνίδι, αφού ήταν φανταστικοί.

Όταν χάνεις με 1-0, ξέρεις ότι πρέπει να ισοφαρίσεις νωρίς για να έχεις ελπίδες. Το κάναμε με ένα όμορφο γκολ και στην επανάληψη, καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να γυρίσουμε το ματς.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε ακόμα. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΛ και Ανόρθωση και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα κερδίσουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top