ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ Ντε Καμάργκο για τίτλο, τα γκολ του και το ΜΕΛΛΟΝ του! ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΛΩΣΗ Ντε Καμάργκο για τίτλο, τα γκολ του και το ΜΕΛΛΟΝ του! ΒΙΝΤΕΟ

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι τίτλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στα ΜΜΕ για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, η οποία την καθιστά πλέον φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στα καθοριστικά γκολ του, στον αγώνα με τον Απόλλωνα και την μάχη του τίτλου ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σήμερα, όπως τον Απόλλωνα που ήταν πρώτος στη βαθμολογία. Διαχειριστήκαμε ορθά το παιχνίδι και φθάσαμε στο τέλος σε μια σπουδαία νίκη. Είχε αρκετή ένταση η αναμέτρηση καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο».

Για το μέλλον του: «Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μου προς το παρών».

Για τα τέρματα που πέτυχε: «Σίγουρα είναι σημαντικά τα τέρματα που πέτυχα στο παιχνίδι για να φθάσουμε στη νίκη, σήμερα. Το συναίσθημα είναι καταπληκτικό».

Για τον τίτλο: «Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε σε ευνοϊκή θέση τώρα στην κορυφή αλλά πρέπει να πάρουμε και τις δυο νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Σήμερα ήταν πολύ διαφορετική η ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους, απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια να είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας όπως σήμερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top