ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα - Τι είπε πριν ξεψυχήσει

ΠΑΦΟΣ: Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα - Τι είπε πριν ξεψυχήσει

Σε ηλικία 33 ετών, απεβίωσε γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε την Κυριακή (29/4) αναίσθητη σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τουριστικού καταλύματος στην περιοχή Κάτω Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 33χρονη έγινε αντιληπτή από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για έρευνες, ενώ εξετάσεις διενήργησαν και στην κατοικία της, αφού η 33χρονη, όπως διαπιστώθηκε, ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει επί της σορού της ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η θανούσα είπε στον διαχειριστή των διαμερισμάτων ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς. 

ToThemaOnline / ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top